Dekker Installatiebedrijf
Dekker Installatiebedrijf
Zuiderkade 11
6718 PE Ede
0318-515529 - johan@dekker-ede.nl
Aangesloten bij
Advies van uw specialist
Kleine badkamer - slimme indeling door T opstelling

Kleine badkamer, verrassend compleet 

Ook in een kleine badkamer kun je heerlijke momenten beleven. Met slimme oplossingen realiseer je een complete badkamer voor de kleine ruimte. Wil je bijvoorbeeld toch de luxe ervaren van een ruime inloopdouche? Of zelfs van een bad? Dan maken onze badkamerontwerpers het gewoon mogelijk. Het zal je verbazen hoe verrassend veel oplossingen er zijn om te zorgen voor groot badkamerplezier op een klein oppervlak. Bekijk onze kleine badkamers en laat je inspireren. 

Kleine badkamers
 

Kleine badkamer met bad

 

Kleine comfort badkamer

 

Kleine badkamer met inloopdouche

Slimme oplossingen
Veilige thermostaatkraan Het water blijft altijd op constante temperatuur Kleine badkamer met veilige thermostaatkraan
Comfortabel douchebad Baden én douchen in één. Geschikt voor de kleine badkamer Kleine badkamer - Douchebad met afgeschuinde hoek
Luxe vrijstaand bad Voor een hotelbeleving in de badkamer Luxe badkamer met vrijstaand bad
Baden en douchen in één De veilige instap voorkomt valpartijen Kleine badkamer - Ligbad en douche in één

Kleine badkamer inspiratie

Ook in een kleine badkamer kun je comfortabel genieten. Mits je op een slimme en efficiënte manier met de ruimte omgaat! In de badkamershowroom kun je veel voorbeeldbadkamers bekijken, zodat je een realistisch beeld hebt van de mogelijkheden. Ook vind je op onze inspiratiepagina veel inspirerende blogs over de kleine badkamer. Bijvoorbeeld over speciale douchecabines voor de kleine badkamer en handige ontwerptips

Kleine badkamer met bad

Op het eerste oog lijkt het misschien onmogelijk: een bad in je kleine badkamer. Maar gelukkig is er vaak meer mogelijk dan je denkt. Bijvoorbeeld door heel slim ruimte te besparen met een bad dat schuin afloopt aan de beenzijde. Of door te kiezen voor een ligbad waarin je ook kunt douchen. Wat je wensen ook zijn: met een efficiënt ontwerp is een kleine badkamer met bad gewoon mogelijk.

Kleine badkamer inrichten? Ontvang een slim ontwerp

Kleine badkamer inrichten? Dat kan in allerlei vormen, soorten en maten. Onze badkamerontwerper ziet het steeds weer als een speciale uitdaging om de mooiste badkamers te realiseren in compacte ruimtes. Denk aan een wand met een dubbele functie, handige opbergruimte en andere slimme oplossingen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor je badkamer? Maak een afspraak met Dekker Installatiebedrijf in Ede voor een uniek ontwerp. 

Maak een afspraak
Kleine badkamer - Slim ontwerpen met de ontwerptool
Kleine badkamers - Banner - Badkamer moodboard: [c]

Maak je eigen badkamer moodboard

Op onze website vind je de mooiste ideeën voor je badkamer. Zie je iets waar je blij van wordt? Bewaar de afbeelding op je persoonlijke moodboard. Vervolgens kun je jouw moodboard delen, printen én meenemen naar je badkamerspecialist. Verzamel je wensen en breng je droombadkamer tot leven.

LAAT JE INSPIREREN

Kleine badkamers - Reviewblok
Kleine badkamers - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties