Dekker Installatiebedrijf
Dekker Installatiebedrijf
Zuiderkade 11
6718 PE Ede
0318-515529 - johan@dekker-ede.nl
Aangesloten bij
Forzalaqua
Forzalaqua - Forzalaqua
Natuurstenen wastafel voor de pure badkamer

Forzalaqua natuursteen

Italië is het land van de schoonheid en staat symbool voor stijl en klasse. Niet gek dat dit land een van de grote inspiratiebronnen is voor Forzalaqua. De ontwerpers bij Forzalaqua laten zich graag inspireren door de robuuste natuur van Italië met als doel een warm, strak en vooral stijlvol product te realiseren. Dat zie je terug in de wastafels van massief natuursteen in combinatie met de massief eikenhouten badkamermeubels. 

BEKIJK DE COLLECTIE

Forzalaqua - 1. Forzalaqua Wastafel of waskom in natuursteen

Forzalaqua wastafel of waskom in natuursteen

Met een Forzalaqua wastafel van natuursteen haal je echt de natuur in je badkamer. Het natuursteen waar Forzalaqua mee werkt is afkomstig uit de oudste steengroeves van de wereld. Forzalaqua selecteert alleen het mooiste en beste natuursteen, zoals graniet, basalt, hardsteen, travertin en marmer. Je kunt ook kiezen voor een handgevormde wastafel uit één stuk natuursteen. In het assortiment vind je diverse series. Bellezza wastafel; exclusieve uitstraling met een strakke, rechthoekige vorm. Palermo; een opvallend design door de schuine afloop. Laguna; een opvallend kom, die half uit de wastafel steekt. Taranto; een kleine wasbak met een strakke vormgeving.

Maak een afspraak

Kwaliteit is de rode draad

Forzalaqua stelt zeer strenge kwaliteitseisen aan de materialen die gebruikt worden in de productie en het ontwerp. Het eikenhout en natuursteen dat gebruikt wordt gaat door een zeer strenge selectieprocedure. Alleen het beste wordt gebruikt. Een creatief team van topontwerpers staat garant voor unieke producten en reizen hiervoor de hele wereld over. De producten zelf worden met veel liefde en op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt. Je bent dan ook verzekerd van een kwalitatief goed product als je voor Forzalaqua kiest.

Forzalaqua - 2. Forzalaqua Kwaliteit/Houten badkamermeubel
Forzalaqua - 2. Forzalaqua Kwaliteit/Houten badkamermeubel

Duurzaam eikenhouten badkamermeubel

Elk badkamermeubel uit het uitgebreide assortiment van Forzalaqua wordt gemaakt van het mooiste eikenhout uit Europa. Dat eikenhout is FSC en PEFC gecertificeerd. Erg duurzaam materiaal dus. Alle badkamermeubelen worden in Nederland met de hand gemaakt. Je ziet de passie en het ambacht die in het badkamermeubel verwerkt zijn. Er zijn drie series waar je uit kunt kiezen: de Nova serie: de wastafels zijn in maar liefst zes steensoorten leverbaar. De Todi serie: prachtige meubelserie van massief eikenhout met een zwevend effect. De Gela serie: massief eiken badkamermeubel dat opvalt door een strak kader.

Eikenhouten plateaus voor de badkamer

Een eikenhouten plateau is een dikke en stevige legplank waarop een of twee waskommen van natuursteen bevestigd kunnen worden. De randen zijn wat dikker, zodat er minder gewicht op de steunen zit en de steunen niet zichtbaar zijn. Forzalaqua heeft diverse losse wastafelkommen in haar assortiment zodat je altijd een unieke combinatie kunt maken.

Forzalaqua - 3. Forzalaqua Eikenhouten plateaus voor uw badkamer
Forzalaqua collectie
 

Eikenhouten badkamermeubelen

 

Natuurstenen wastafels en douchebakken

Forzalaqua - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

Forzalaqua - Reviewblok
Forzalaqua - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties