Dekker Installatiebedrijf
Dekker Installatiebedrijf
Zuiderkade 11
6718 PE Ede
0318-515529 - johan@dekker-ede.nl
Aangesloten bij
Natuurstenen wastafels en douchebakken
Natuurstenen wastafels en douchebakken - Natuurstenen wastafels en douchebakken
De natuur in huis met een wastafel in natuursteen. 

Natuurstenen wastafels en douchebakken

Wilt u genieten van puur natuur in uw badkamer met een exclusieve uitstraling? Kies dan voor de prachtige natuurstenen wastafels van Forzalaqua. Het natuursteen dat zij voor haar wastafels gebruikt is afkomstig uit ’s werelds oudste steengroeves en van een uitstekende kwaliteit. Vakmensen verwerken de grote blokken natuursteen zoals graniet, basalt, hardsteen, travertin en marmer handmatig tot unieke wastafels, opzetkommen en plateaus.

Natuurstenen wastafels en douchebakken - 1. Forzalaqua Bijzondere afwerking van het natuursteen

Bijzondere afwerking van het natuursteen

De vakmensen van Forzalaqua werken de wastafels met verschillende methodes af. Zij doen dit met de hand waardoor elke wastafel uniek is. Bekijk de Forzalaqua wastafels van dichtbij dan ziet u het vakmanschap en kunt u ook de afwerkmethode herkennen:

  • Een gezoete wastafel is ‘dicht’ geschuurd en krijgt hierdoor een matte glans.
  • Een gepolijste wastafel is nog fijner gepolijst en krijgt hierdoor meer glans.
  • Een gefrijnde wastafel krijgt verticale ribbels.
  • Een gebrande wastafel is door middel van verhitting opgeruwd waardoor en ruwere of antieke uitstraling ontstaat.
  • Een gekapte wastafel is bewerkt met hamer en beitel.
  • Een geciseleerde wastafel heeft horizontale ribbels. Dit wordt machinaal aangebracht.
Maak een afspraak

Forzalaqua wastafelseries

Forzalaqua biedt u een ruime keuze in natuurstenen wastafels, zoals de Bellezza, Palermo, Lagina en Taranto. Met een prachtig design en handgevormd uit één stuk natuursteen. Mocht u kranen op de wastafel willen plaatsen dan kunt u bij al deze modellen kraangaten op elke gewenste plek laten boren. U kunt de wastafels los aan de muur ophangen of als opzetwastafel combineren met de mooie eikenhouten badmeubels van Forzalagua. Door de vlakke onderkant kunt u alle modellen als opzetwastafel gebruiken.

Natuurstenen wastafels en douchebakken - 2. Forzalaqua wastafelseries
Natuurstenen wastafels en douchebakken - 2. Forzalaqua wastafelseries

De Bellezza is een rechthoekige, moderne wastafel. Ook een dubbele wasbak is mogelijk: de Bellezza Doppio. Handig als u bijvoorbeeld met meer mensen tegelijk uw tanden wilt poetsen. De Palermo heeft een opvallend design door de schuine afloop van de wasbak. Hierdoor loopt het water altijd gelijk naar de afvoergoot. Het design van de Laguna springt direct in het oog. De ronde waskom steekt half uit de rechthoekige wastafel. De zachte, ronde vorm roept zo een bijzondere dynamiek op met het harde natuurstenen materiaal.

Natuurstenen wastafels en douchebakken - 3. Forzalaqua Taranto

De Taranto voor de kleine badkamer

Heeft u een kleinere badkamer maar wilt u toch graag een natuurstenen wasbak? Dan is de Taranto iets voor u. De Taranto wastafel heeft een kleinere afmeting van 50 x 30 cm en een hoogte van 8 cm. Het ontwerp oogt strak en modern, maar krijgt een zachte uitstraling door de afgeronde hoeken van de binnenbak. Deze kleine, elegante wasbak is verkrijgbaar in vier soorten natuursteen en in verschillende afwerkingen: gezoet, gekapt, gefrijnd en gebrand.

Natuur opzetkommen

Uw badkamermeubel kunt u ook combineren met één van de prachtige opzetkommen van Forzalaqua. Natuurstenen kommen zijn prachtig in combinatie met hout zoals bijvoorbeeld een eikenhouten badkamermeubel van Forzalaqua. Voor een warme, natuurlijke uitstraling is dit een mooie combinatie. Elk materiaal en elke afwerking is mogelijk. Ook heeft u de keuze in allerlei vormen: rond, ovaal of vierkant. Kies uit de vele stijlen, van strak modern tot stoer, robuust de stijl, die stijl die het beste bij u past.

Natuurstenen wastafels en douchebakken - 4. Forzalaqua Natuur opzetkommen
NATUURSTEEN: EEN UNIEK PRODUCT
Forzalaqua Natuurstenen wastafel dubbele opzetkommen antraciet
Forzalaqua Natuurstenen brede wastafel lichtgrijs met dubbele kranen
Forzalaqua Natuurstenen brede donker antraciete wastafel met dubbele kranen
Forzalaqua Natuurstenen brede wastafel wit detail

Natuurstenen fonteintjes

Wilt u ook in uw toilet genieten van de warme, elegante uitstraling van een natuurstenen wastafel? De Venetia en Venetia XS van Forzalaqua zijn rechthoekige fonteintjes met een afgeronde binnenbak. De Venetia XS heeft een afmeting van 29 x 16 x 10 cm en is hiermee net wat kleiner dan zijn grotere broer. De Venetia is 40 x 22 x 10 cm en heeft een kraangat dat zowel aan de linker- als rechterzijde kan worden besteld. De Turino is een stijlvolle hoekfontein.

MAAK EEN AFSPRAAK

Natuurstenen douchevloer

Natuursteen geeft uw badkamer niet alleen een warme en sprekende uitstraling. Het voelt ook aangenaam aan uw blote voeten. Natuursteen heeft de eigenschap om warmte goed op te nemen en langzaam weer af te geven. Een natuurstenen douchevloer is daarom niet alleen een aangename keuze, maar geeft uw doucheruimte ook een exclusieve uitstraling. Forzalaqua heeft in haar assortiment een natuurstenen douchevloer: de Fresco. Eveneens gemaakt uit één stuk steen: basalt of graniet. Basalt is donkerder en harder dan graniet. De basalt en granieten douchevloeren zijn is tot in detail gezoet afgewerkt door zeer ervaren natuursteenbewerkers. De douchevloer heeft een RVS-afvoerputje dat is afgedekt met een natuurstenen strook. Deze strook kunt u er makkelijk afhalen om het putje schoon te maken. De douchevloer kunt u in twee maten bestellen: 90 x 90 cm en 120 x 90 cm, met een hoogte van 5 cm.

FORZALAQUA COLLECTIE
 

Eikenhouten badkamermeubelen

 

Forzalaqua

Natuurstenen wastafels en douchebakken - Reviewblok
Natuurstenen wastafels en douchebakken - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties