Dekker Installatiebedrijf
Dekker Installatiebedrijf
Zuiderkade 11
6718 PE Ede
0318-515529 - johan@dekker-ede.nl
Aangesloten bij
Grohe rainshower SmartControl
Grohe rainshower SmartControl - Grohe rainshower SmartControl
Totale controle dankzij het handige bedieningspaneel

 Grohe Rainshower SmartControl 

De Grohe Rainshower SmartControl is een slim bedieningspaneel om uw regendouche naar wens in te stellen. Met de duidelijke symbolen op de knopen is de bediening eenvoudig. Druk simpelweg op één van de SmartControl knoppen om de hand- of hoofddouche aan te zetten. Het watervolume regelt u door aan de knop te draaien. SmartControl is een geavanceerd douchesysteem met maximaal comfort.

Grohe rainshower SmartControl - 1. Grohe SmartControl: inbouw of opbouw

Grohe SmartControl: inbouw of opbouw?

Het handige bedieningspaneel is zowel als inbouw als opbouw te verkrijgen. Een inbouwdeel zit netjes weggewerkt in de muur: perfect voor een minimalistische look. Het inbouw bedieningspaneel is er zowel in rond als vierkant design en past zo in elke badkamer. Het opbouw paneel heeft als voordeel dat het uitstekende deel gelijk als plankje voor uw shampoo of douchecrème dient. Wel zo praktisch.

Bezoek de showroom van uw badkamerspecialist Dekker Installatiebedrijf in Ede voor meer informatie en laat u inspireren.

Maak een afspraak

Grohe Euphoria 250 SmartControl

Wilt u een regendouche waarmee u kunt genieten van het slimme SmartControl bedieningspaneel? Kies voor de Grohe Euphoria 260. Een heerlijke, royale douche met een douchekop van maar liefst 260 mm. Zo wordt een ontspannen douchebeleving wel erg gemakkelijk.

Grohe rainshower SmartControl - 2. Grohe Euphoria 250 SmartControl
Grohe rainshower SmartControl - 2. Grohe Euphoria 250 SmartControl

Met de drukknoppen kiest u voor een van de drie stralen. Bovendien is het douchesysteem voorzien van slimme Grohe technologieën. Zo zorgt de Grohe TurboStat voor een nauwkeurige temperatuurbeheersing en de DreamSpray voor een gelijkmatige waterverdeling. De waterbesparende Grohe EcoJoy-technologie laat u tevens zonder schuldgevoel genieten

Grohe smartcontrol
Metselwerkblok 1
Metselwerkblok 2
Metselwerkblok 3
Metselwerkblok 4

De voordelen van Grohe Rainshower SmartControl

Met een Grohe Rainshower SmartControl creëert u eenvoudig uw gewenste douchebeleving. Kies de gewenste straalsoort door op de knop te drukken. Vervolgens kunt u door middel van draaien het watervolume aanpassen. In wat voor stemming u ook bent, de SmartControl past zich aan u aan.

Grohe Rainshower Smartcontrol bij
u thuis

Natuurlijk is een Grohe Rainshower Smartcontrol verkrijgbaar bij uw Baden+ winkel. Ook helpen zij u graag met een persoonlijk ontwerp voor uw badkamer. Wilt u meer informatie over de SmartControl en andere hoogwaardige producten van Grohe? Neem contact op met uw Baden + badkamerspecialist Dekker Installatiebedrijf in Ede.

GROHE COLLECTIE
 

Grohe badkamerkranen

 

Grohe thermostaatkranen

 

Grohe douchesystemen

 

Grohe

 

Grohe Sensia Arena douchewc

 

Grohe Essence New Colour badkamerkranen

Grohe rainshower SmartControl - Reviewblok
Grohe rainshower SmartControl - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties