Dekker Installatiebedrijf
Dekker Installatiebedrijf
Zuiderkade 11
6718 PE Ede
0318-515529 - johan@dekker-ede.nl
Aangesloten bij
Instamat
Instamat - Instamat
Prachtige manier van verwarmen

Instamat

Bent u op zoek naar een designradiator voor uw badkamer? Dekker Installatiebedrijf in Ede adviseert u Instamat. Het toonaangevende merk op het gebied van radiatoren. Instamat werkt samen met Europese topproducenten, die zorgvuldig geselecteerd worden op basis van kwaliteit en betrouwbaarheid in levering en design. Zo verzekert Instamat dat haar assortiment voldoet aan de hoge kwaliteitseisen. Maak kennis met de bijzondere radiatoren van Instamat.

BEKIJK DE COLLECTIE

Instamat - 1. Instamat radiotor voor warmte en sfeer

Instamat radiator voor warmte en sfeer

Warmte geeft uw badkamer sfeer. Zeker met een radiator van Instamat. Dit merk brengt kwaliteit, design en functionaliteit samen in de uitgebreide collectie aan radiatoren. Deze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, die ieder een andere uitstraling geven aan uw badkamer. Naast de badkamer-, design-, paneel-, kolom-, leden- en elektrische radiatoren heeft Instamat ook prachtige accessoires in het assortiment.

Uw badkamerspecialist Dekker Installatiebedrijf in Ede vertelt u graag meer over Instamat.

Maak een afspraak
Instamat - 2. Instamat badkamerradiatoren

Instamat badkamerradiatoren

Om goed te kunnen ontspannen is het fijn als de badkamer de juiste temperatuur heeft. Een badkamerradiator kan als hoofdverwarming dienen of als aanvulling op bestaande verwarming en vloerverwarming. Instamat biedt diverse radiatoren die speciaal voor de badkamer zijn ontwikkeld. De Calda, Deco, Milano en de Quadro Bath zijn enkele voorbeelden. Kenmerkend aan deze radiatoren is de klimrek vormgeving. De handdoeken hangt u eenvoudig op tussen de buizen.

Instamat - 3. Instamat elektrische radiator

Instamat elektrische radiator

Een elektrische radiator werkt op stroom en dat heeft veel voordelen. De radiator verwarmt snel, is zuinig en u kunt de radiator overal plaatsen waar een stopcontact aanwezig is. Veel radiatoren van Instamat zijn elektrisch verkrijgbaar, zoals de Flaps, Serie-T, en de Iskol. Een combinatie van cv én elektrisch is ook mogelijk.

Goed om te weten: alle elektrische radiatoren van Instamat voldoen aan de nieuwe EU wet Ecodesign die sinds 1 januari 2018 van kracht is.

Garantievoorwaarden van Instamat

U wilt natuurlijk lang genieten van uw radiator. Om roest tegen te gaan wordt elke radiator van Instamat gelakt met een poeder-epoxylak. Tevens krijgt u vijf jaar garantie op de lak en waterdichtheid. Op de elektrische onderdelen van de radiator geldt een jaar garantie. Vraag uw badkamerspecialist van Dekker Installatiebedrijf naar meer informatie.

Instamat - 4. Instamat garantievoorwaarden
Instamat collectie
 

Instamat designradiator

 

Instamat designradiator in bijzonder design

 

Instamat ledenradiator

Instamat - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

Instamat - Reviewblok
Instamat - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties