Dekker Installatiebedrijf
Dekker Installatiebedrijf
Zuiderkade 11
6718 PE Ede
0318-515529 - johan@dekker-ede.nl
Aangesloten bij
Instamat ledenradiator
Instamat ledenradiator - Instamat ledenradiator
Klassiek design in een modern jasje

Instamat ledenradiator

Kent u de ouderwetse ledenradiator nog? Instamat heeft deze klassieker teruggebracht in de collectie, maar wel voorzien van de modernste technieken. De prachtige vormgeving is behouden gebleven. Want wat goed is, moet niet veranderd worden.

Instamat ledenradiator - 1. Instamat ledenradiator is weer de trend

Instamat ledenradiator is weer de trend

De meeste mensen kennen de ledenradiator als een ouderwetse, zware radiator met hoekige randen. Vroeger werden deze radiatoren vaak in ziekenhuizen toegepast. De ouderwetse ledenradiator van Instamat is nu weer verkrijgbaar in een moderne uitvoering en wordt geproduceerd met de modernste productietechnieken. Deze nieuwe ledenradiator is met afgeronde hoeken erg elegant. De ledenradiator is gemaakt van staal. De ledenradiator is hiermee helemaal terug van weggeweest.

Bezoek de showroom van uw badkamerspecialist Dekker Installatiebedrijf in Ede voor meer informatie en laat u inspireren.

Maak een afspraak

Veelzijdige ledenradiator PR

Door zijn veelzijdigheid wordt de ledenradiator veel toegepast in woonkamers en keukens, maar ook in de badkamer staat hij prachtig. U kunt de verwarming in diverse hoogte- en lengtematen bestellen, maar maatwerk is ook mogelijk.

Instamat ledenradiator - 2. Instamat veelzijdige ledenradiator PR
Instamat ledenradiator - 2. Instamat veelzijdige ledenradiator PR

Verschillende aansluitmogelijkheden

De verwarming kan op verschillende manieren gemonteerd en aangesloten worden. Zelfs ingebouwde thermostatische ventielen zijn een optie. De radiatoren hebben een diepte van een, twee, drie, vier, vijf of zes kolommen. Zo past de ledenradiator altijd in uw ruimte.

Ledenradiator PR is verkrijgbaar in vele kleuren

Als u het eens bent over de vormgeving die precies past bij uw interieur, dan rest u nog een belangrijke keuze: de kleur. Deze ledenradiator is verkrijgbaar in een haast onbegrensd kleurenpallet. Wat dacht u bijvoorbeeld van blanke lak? Hierdoor zijn de sporen van het lassen zichtbaar, wat de radiator een industriële look geeft.

Geschikt voor iedere ruimte

De ledenradiator is voor iedere ruimte geschikt. U kunt kiezen voor de standaard horizontale versie, de verticale radiator die aan de muur wordt bevestigd of een vrijstaand exemplaar. Ook is het mogelijk om de radiator in een gebogen of gehoekte uitvoering te plaatsen. Handig als u niet alleen rechte lijnen in huis heeft.

INSTAMAT COLLECTIE
 

Instamat designradiator

 

Instamat designradiator in bijzonder design

 

Instamat

Instamat ledenradiator - Reviewblok
Instamat ledenradiator - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties