Dekker Installatiebedrijf
Dekker Installatiebedrijf
Zuiderkade 11
6718 PE Ede
0318-515529 - johan@dekker-ede.nl
Aangesloten bij
Sealskin ligbaden
Sealskin ligbaden - Sealskin ligbaden
Comfortabele ligbaden brengen wellness in uw badkamer

Sealskin ligbaden

Of je nu in bad gaat om lekker schoon te worden of heerlijk wilt ontspannen, het bad staat gelijk aan de plek om heerlijk tot jezelf te komen en je fijn te voelen. Vanuit die gedachte heeft Sealskin meerdere ligbaden ontwikkeld met elk hun eigen voordelen op het gebied van design, comfort en functionaliteit.

Sealskin ligbaden - 1. Sealskin Voor iedereen is er een Sealskin ligbad

Voor iedereen is er een Sealskin ligbad

Ligbaden zijn er tegenwoordig in allerlei vormen, maten en kleuren. Rechthoekige modellen, vierkant of speciale modellen. Inbouw, half inbouw of vrijstaande modellen. Een bad in de badkamer is dé plek om heerlijk te genieten. Daarom is het belangrijk dat u voor een bad kiest wat bij uw wensen past. Een bad met ergonomische belijning bijvoorbeeld, voor ondersteuning van uw rug.  Een uniek design die past bij uw smaak of een modern bad met alle mogelijkheden op het gebied van weelde en luxe. Baden+ voert het complete assortiment Sealskin baden.

Maak een afspraak

Het ligbad dat zich aanpast aan uw badkamerontwerp

Voor wie het ultieme ligbad wil heeft Sealskin het ligbad Canvas ontwikkeld. Optimaal comfort, modern ‘Dutch design’ en gemaakt van het bijzonder hoogwaardige materiaal solid surface. Uniek aan Canvas is dat het bad kan worden aangepast naar uw situatie. En niet andersom, zoals dat tot nu toe altijd moest. Een schuine zijde die aansluit op uw muren, een hoekje eruit vanwege een koof, een langere zijde, zodat het bad precies in uw nis past. Het is allemaal mogelijk met Sealskin Canvas. Welke vorm uw badkamerwensen ook aannemen, Heet Sealskin Canvas ligbad past vrijwel altijd.

Sealskin ligbaden - 2. Sealskin Het ligbad dat zich aanpast aan uw badkamerontwerp
ONTDEK MEER SEALSKIN BADEN
Metselwerkblok 1
Metselwerkblok 2
Metselwerkblok 3
Metselwerkblok 4

Vrijstaand bad voor uw badkamer

Iedere eigentijdse badkamer heeft een eye catcher nodig. Een element dat de aandacht pakt en de sfeer bepaalt. Dat kan met de vrijstaande ligbaden van Sealskin in de Icon serie. De Icon baden kennen een eigenzinnige vormgeving en bieden enorm comfort. Icon is beschikbaar als ovaal en als rechthoek, maar dan licht gewelfd, zodat de binnenmaat lekker ruim blijft. Omdat Icon geen zichtbare scheiding tussen ligbad en ombouw kent, kan zich hier ook geen vuil ophopen. Het bad blijft langer schoon en is eenvoudiger schoon te houden. Icon baden zijn compleet met afvoer en hebben een overloop; en dat voelt wel zo veilig.

Sealskin Wellness

Liggend genieten van wellness wordt mogelijk wanneer u in uw bad een Sealskin whirlpoolsysteem laat inbouwen. En dat kan in vrijwel ieder Sealskin bad. Of kiest u liever voor de bijzondere wellness doucheoplossingen van Sealskin die gemaakt zijn voor uw algeheel gevoel van welzijn? Even een moment voor uzelf en uw lichaam, weg van de drukte en zorgen van alledag. Het is mogelijk met de bijzondere douche- en whirlpooloplossingen van Sealskin.

SEALSKIN COLLECTIE
 

Sealskin douchewand en douchecabine

 

Industriële douchewand Soho

 

Sealskin

Sealskin ligbaden - Reviewblok
Sealskin ligbaden - Nieuwsbriefblok

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties