Dekker Installatiebedrijf
Dekker Installatiebedrijf
Zuiderkade 11
6718 PE Ede
0318-515529 - johan@dekker-ede.nl
Aangesloten bij
Sunshower Pure
Sunshower Pure - Sunshower Pure
Aangename en ontspannende warmte

Sunshower Pure

De Sunshower Pure (White) is een compacte, ingebouwde infraroodlamp. Het apparaat wordt op sta- of op zithoogte ingebouwd en maakt zo de behandeling van ongeveer de helft van uw lichaam mogelijk. Met een druk op de knop geniet u direct van de aangename en ontspannende warmte die de lamp geeft.

Sunshower Pure - 1. Sunshower inbouw infraroodcabine

Sunshower Pure 

De Sunshower Pure wordt volledig ingebouwd in de wand van uw badkamer. Hierdoor is alles netjes afgewerkt. De voorkant van de Sunshower is elegant wit en heeft een gezandstraalde glasplaat. Het apparaat heeft één lamp van 1000W en oogt modern en elegant. Met de Sunshower Pure verandert uw douche in een functionele infraroodcabine.

Bezoek de showroom van uw badkamerspecialist Dekker Installatiebedrijf in Ede voor meer informatie en laat u inspireren.

Maak een afspraak

De werking van de Sunshower Pure

De Sunshower Pure heeft een touchscreen en is zeer eenvoudig te bedienen. Zo kunt u snel en eenvoudig genieten van een intensieve infraroodbehandeling. Ideaal als u last heeft van (spier)pijn, of toe bent aan ontspanning.

Sunshower Pure - 2. Sunshower de werking van Pure
Sunshower Pure - 2. Sunshower de werking van Pure

De juiste timing

De ingebouwde timer zorgt ervoor dat de Sunshower Pure maximaal tien minuten aanstaat. Optimaal genieten, zonder de kans op oververhitting. Na een sessie heeft het apparaat ongeveer vier minuten nodig om af te koelen. Hierna kunt u de Sunshower weer inschakelen.

Waarom infraroodlicht?

Uw badkamer krijgt een warme lichtinval zodra de Sunshower Pure aan gaat. Dit zorgt voor een prettige sfeer in uw badkamer. De infraroodstraling dringt tot diep in de huid door en zorgt direct voor aangename warmte. Dit geeft een heerlijk ontspannend gevoel.

Sunshower Pure vermindert klachten

Naast een ontspannend gevoel vermindert de Sunshower Pure nek-, rug- en reumatische klachten. Stijfheid en (spier)pijn verdwijnen dankzij het infraroodlicht. Ook zorgt het warme licht voor een verbeterde bloedsomloop. Uw bloedvaten verwijden en uw bloedcirculatie versneld. Hierdoor worden (schadelijke) stoffen sneller afgevoerd.

SUNSHOWER COLLECTIE
 

Sunshower Deluxe

 

Sunshower

 

Sunshower Combi

 

Sunshower Solo

 

Sunshower Duo

Sunshower Pure - Reviewblok
Sunshower Pure - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties