Dekker Installatiebedrijf
Dekker Installatiebedrijf
Zuiderkade 11
6718 PE Ede
0318-515529 - johan@dekker-ede.nl
Aangesloten bij
TECE
TECE - TECE
Hoogwaardige techniek voor achter de muur, een must voor resultaat!

Installatiesystemen van Tece

De wortels van het Duitse TECE gaan terug tot in 1955. Het inmiddels internationaal georiënteerde bedrijf is ontstaan uit een ingenieursbureau. Men stelt altijd uitdagende vragen: kan het beter, sneller, eenvoudiger en schoner? Dankzij de innovatiekracht, praktijkkennis en ervaring, introduceert TECE regelmatig nieuwe producten, die u altijd onderscheidende voordelen zullen bieden. TECE vervaardigt en verhandelt hoogwaardige installatietechnische systemen, nationaal en internationaal. De focus van TECE ligt op duurzaamheid.

TECE - 1. TECE Inbouwreservoirs

Inbouwreservoirs

De TECE-inbouwreservoirs zijn universeel, betrouwbaar en stil. Feitelijk past elke toilet op een inbouwreservoir van TECE. Maar dat zit gewoon achter de muur en ziet u niet. Het feitelijke verschil van ander inbouwreservoirs is de bedieningplaat. Mooi strak en keuze uit diverse kleuren en materiaal. Heeft u grote verschillen in lengte binnen uw gezin of bent u al wat ouder, dan is de in hoogte verstelbare TECElux een prima product. Met één druk op de knop stelt u de hoogte van het toilet in. Dat is pas comfort

Maak een afspraak
TECE - 2. TECE Waterbesparing met de toiletspoeling

Waterbesparing met de toiletspoeling

De spoelhoeveelheden van het toilet kunnen afhankelijk van de toepassing aangepast worden. De fabrieksinstelling is 6/3 liter. Met het restvolume van 1 of 4 liter is direct naspoelen mogelijk. Voor volspoeling kan bij de nieuwste toiletten de spoelklok ingesteld worden op 4,5 liter (grote toets). Voor oudere woningen of in situaties met hydraulische problemen, is het raadzaam, de spoelklok op 9 liter in te stellen. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Baden+ adviseur Dekker Installatiebedrijf in Ede.

TECE - 3. TECE Luxe bedieningsplaten

Luxe bedieningsplaten

TECE biedt een groot assortiment wc- en bijpassende urinoirbedieningsplaten, van metaal, glas of kunststof. Voor luxe woningen, voor projectbouw en voor openbare sanitair ruimtes. Alle bedieningsplaten hebben een robuust mechaniek. Inbouw in een verticaal vlak of horizontaal in een planchet. En kiest u voor extra hygiëne dan is een TECElux  een praktische bedieningsplaat. U activeert de spoeling van het toilet zonder aanraking van de bedieningsplaat.

TeceDelux toiletachterwand van glas

Voor meer comfort, designbeleving en waterbesparing heeft TECE als eerste fabrikant ter wereld een aantal bijzondere innovaties in TECElux geïntegreerd in de TeceDeLuxe glazen achterwand. Kijkt u maar eens in de Off White badkamer, hier komt dit product erg mooi tot zijn recht. 

  • Wandafwerking van duurzaam glas in wit of zwart
  • Keuze uit optische of mechanische bediening voor het spoelen
  • Handmatige hoogteverstelling van het toilet
  • Luchtfiltersysteem met actief koolfilter
  • Spoelreservoir met waterbesparende spoelklok
  • Inworpschacht voor reinigingstabletten
TECE - 4. TECE TeceDelux toiletachterwand van glas
TECE - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

TECE - Reviewblok
TECE - Nieuwsbriefblok

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties