Logo Dekker
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Over ons

Over Dekker Badkamers en Installatie

Over ons
electra1.jpg
afb2.jpg
ontstoppingen.jpg
electra2.jpg

Een totaalpakket onder 1 dak

Dekker Badkamers en Installatie te Ede bestaat sinds 1981. We zijn gevestigd in het groene hart tussen Ede en Veenendaal. Dekker Installatiebedrijf is gespecialiseerd in gas- water- en CV installaties voor woningen en (vee) schuren. In de loop der jaren is er veel veranderd en hebben we het bouwen van badkamers met een ruime showroom Ede ook in ons pakket opgenomen. Naast het bedienen van particulieren zijn daar bedrijven bijgekomen en aannemers voor seriematige bouw. Ook in techniek hebben zich uiteraard veranderingen plaatsgevonden. Zo gaan we nu veel zuiniger om met energie dan voorheen.

De complete badkamer in Ede

De badkamer heeft de afgelopen jaren een veel prominentere plaats in huis genomen dan in de jaren 80.
 Door onze jaren lange ervaring op installatiegebied was het een logische stap om ook het complete badkamer pakket op te nemen. Wij zijn een bedrijf dat u loodgieters en cv installaties biedt, maar ook badkamers maakt. Zinken daken en goten worden bij ons uit eigen werkplaats geproduceerd. Kortom een totaalpakket waar de badkamer en het toilet een belangrijk onderdeel van is.

De rust dat het goed komt

Of u nu een consument, aannemer of projectontwikkelaar bent. U wilt toch dat het allemaal goed komt?
 De oplevertermijn moet gehaald worden met resultaat waar we samen trots op kunnen zijn. En natuurlijk binnen budget. Voor de volgende onderdelen kan Dekker Badkamers en Installatie in Ede uw partner zijn:

  • Loodgieterswerk
  • CV installaties en onderhoud
  • Electra installaties
  • Complete badkamers
  • Dak- & zinkwerk
  • Riool ontstopping
  • Eigen sanitair & tegel showroom
  • Totale kopers begeleiding
  • Tegel en / of laminaat vloeren

Dekker Badkamers en Installatie werkt in de ruime omtrek van Ede

Natuurlijk staan wij graag klaar voor onze klanten in de wijde omgeving. Dekker Installatiebedrijf te Ede heeft in de afgelopen jaren heel veel badkamers gerealiseerd in o.a. Wageningen, Bennekom, Lunteren en Voorthuizen. Bekijk een greep uit de gerealiseerde projecten en laat u inspireren.

Direct contact opnemen