Dekker Installatiebedrijf
Dekker Installatiebedrijf
Zuiderkade 11
6718 PE Ede
0318 515 529 - johan@dekker-ede.nl
Aangesloten bij
Trend: Authentic World - Trend: Authentic World Trend: Authentic World - Trend: Authentic World

Trend Authentic World: ga voor de bohemian stijl

In een wereld vol massaproductie kiezen we steeds meer voor identiteit en persoonlijkheid. Oók in de badkamer, waar je met een mix van eigen keuzes een niet-alledaagse stijl creëert. Het enige wat je voor zo’n bohemian stijl badkamer nodig hebt, is een beetje lef. Maak kennis met Authentic World.

Patronen als basis

Als je érgens een vrolijke mix van kleuren, prints en materialen kunt gebruiken, is het wel in de bohemian badkamerstijl. De letterlijke vertaling van het Franse woord ‘bohémien’ is immers: ‘niet burgerlijk’. Mozaïektegels en tegels met uitbundige patronen vormen hiervoor de perfecte basis. Deze kun je uitstekend combineren met de meest uiteenlopende stijlen, zoals een strak, modern meubel en een antieke spiegel. Allemaal precies zoals jij het wilt.

Trend: Authentic World - 1 Patronen als basis
Trend: Authentic World - 1 Patronen als basis

Uitgesproken keuzes

Het ‘bohemian style interior’ maakt wereldwijd naam, vooral dankzij de uitgesproken keuzes die je binnen deze trend kunt maken. Wat dacht je van een goudkleurige wasbak, een doucheset in een unieke kleur of een designkraan met een verrassende vorm? Binnen jouw authentiek ontworpen badkamer komen ze prachtig tot hun recht, zonder dat ze overdadig overkomen. Het enige wat je nodig hebt, is een beetje lef.

Trend: Authentic World - Banner - Badkamerboek Trends

Gratis inspiratieboek vol badkamertrends

Reserveer eenvoudig het 140-pagina tellende badkamerboek vol badkamertrends eenvoudig en haal 'm gratis en vrijblijvend op bij Dekker Installatiebedrijf in Ede. In het Baden+ badkamerboek vind je ook de mooiste badkamers, binnenkijkers en slimme tips.

NU RESERVEREN

Persoonlijke accessoires

Een bohemian interieur kan natuurlijk niet zonder persoonlijke accessoires. We zien binnen deze trend dan ook veel producten die je normaal gesproken niet zo snel in de badkamer tegenkomt. Handgemaakte producten, objecten uit je verzameling of souvenirs van je mooiste reizen bijvoorbeeld. Daarmee creëer je al snel een unieke sfeer, die tegelijkertijd heel werelds aandoet.

Trend: Authentic World - 2 Persoonlijke accessoires
Trend: Authentic World - 2 Persoonlijke accessoires

Maatwerk voor een boho stijl

‘Authentic world’ draait om echt en oprecht zijn, bij jezelf blijven en je eigen keuzes maken. We zien binnen deze trend dan ook veel maatwerk. Denk aan badkamermeubels die niet alleen bijzondere vormen en afmetingen hebben, maar vaak ook meerdere materialen combineren. Of deze wasbak, waarin het water schuin wegloopt: afwijkend en eigentijds tegelijk.

In de bohemian badkamer combineer je er lekker op los: jouw leven, jouw stijl

Groen als sfeermaker

Ook bloemen en planten voelen zich helemaal thuis in de bohemian stijl badkamer. Met een bloem op je wastafel of een plant in de hoek heb je meteen de authentieke sfeer die bij deze trend past. Of je kiest natuurlijk voor groene tegels met bladerpatronen! De Baden+ adviseur kan je in de winkel laten zien welke keuzes je allemaal hebt.

Trend: Authentic World - 3 Groen als sfeermaker
Trend: Authentic World - 3 Groen als sfeermaker

Baden in zwart

Een bijzonder bad is helemaal op zijn plek in een bohemian interieur. Volledig in trendy zwart bijvoorbeeld: een blikvanger in stijl. Met andere zwarte elementen erbij, zoals kranen en accessoires, versterk je de sfeer enorm. ‘Authentic world’ op zijn best.

Deel dit artikel
Trend: Authentic World - Banner - Download stijlwijzer badkamertrends 2021

DOWNLOAD DE BADEN+ STIJLWIJZER 2021

Welke trendy stijl voor 2021 spreekt jou het meeste aan? Ontdek de vele mogelijkheden die elke stijl biedt voor jouw badkamer. Vind de leukste en mooiste producten. Zo helpen we je met onze Stijlwijzer badkamertrends 2021 op weg om je badkamer helemaal in te richten met de stijl die jij mooi vindt.

ONTDEK DE TRENDS VAN 2021

Meer leuke blogs
 

Gratis inspiratieboek

Boordevol trends, badkamers, producten en binnenkijkers. Het helpt je op weg om het ideale ontwerp voor je badkamer te bepalen.

Lees meer
 

De badkamertrends
van 2021

Benieuwd naar de top 5 badkamertrends voor 2021? Wij hebben de mooiste voor je verzameld. Welke stijl spreekt jou aan?

Lees meer
 

Dit zijn de 10 tegeltrends
van dit moment

In dit blog maak je kennis met de 10 tegeltrends van dit moment! Wist je dat retro tegels weer helemaal van nu zijn?

Lees meer
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief