Dekker Installatiebedrijf
Dekker Installatiebedrijf
Zuiderkade 11
6718 PE Ede
0318 515 529 - johan@dekker-ede.nl
Aangesloten bij
Trend: Peaceful oasis - Trend: Peaceful oasis Trend: Peaceful oasis - Trend: Peaceful oasis

De badkamer waar je helemaal tot rust komt

Werk, opleiding, gezin, hobby’s, vrienden… het leven kan behoorlijk hectisch zijn. Daarom zoeken we in de badkamer steeds meer naar rust en kalmte. De rustgevende badkamer is met haar ingetogen kleuren en vormen de ideale plek om even helemaal voor jezelf te kiezen. Maak kennis met de trend Peaceful Oasis.

Pastelkleuren voor ontspanning

Pastelkleuren geven je interieur een aangenaam zacht karakter. Vaak gaan ze heel goed met elkaar samen. Stel je maar eens een pastel badkamer met poederroze en zeegroen voor. Of met lavendelblauw, zachtbeige en zijdewit: je droomt er meteen bij weg. Deze serene kleuren laten zich ook uitstekend combineren met helderwit sanitair. En zet eens een groot donker accessoire tegen een pastelkleurige achtergrond: je zult zien dat de pasteltint prachtig oplicht. 

 

Trend: Peaceful oasis - 1 Pastelkleuren voor ontspanning
Trend: Peaceful oasis - 1 Pastelkleuren voor ontspanning

Rustgevende organische vormen

Ook de organische vormen die je nu veel ziet, dragen bij aan een sfeer van rust en kalmte. Een ronde of ovale spiegel heeft bijvoorbeeld een veel zachtere uitstraling dan een vierkante of rechthoekige spiegel. En een meubel of wastafel oogt met afgeronde hoeken ook een stuk vriendelijker. Zo creëer je met vormen uit de natuur je eigen oase.

 

Trend: Peaceful oasis - Banner - Badkamerboek Trends

Gratis inspiratieboek vol badkamertrends

Reserveer eenvoudig het 140-pagina tellende badkamerboek vol badkamertrends eenvoudig en haal 'm gratis en vrijblijvend op bij Dekker Installatiebedrijf in Ede. In het Baden+ badkamerboek vind je ook de mooiste badkamers, binnenkijkers en slimme tips.

NU RESERVEREN

Saliegroen

Als één kleur zich de trendkleur van het moment mag noemen, is het saliegroen. Deze zachtgroene tint, die een beetje tussen mint en greige zit, heeft een weldadig ontspannen uitstraling. Niet voor niets kom je saliegroen veel tegen bij de nieuwste badkamermeubels en in wellnesscentra en andere ontspanningsruimtes. En hou je van goud- en kopertinten? Die komen in een pastelkleurige badkamer met saliegroen helemaal tot hun recht.

Trend: Peaceful oasis - 2 Saliegroen
Trend: Peaceful oasis - 2 Saliegroen

Kranen als blikvangers

Niet alles hoeft ingetogen te zijn in deze trend. We zien bijvoorbeeld dat de kraan vaak extra aandacht krijgt in de rustgevende badkamer. Dat kan ook makkelijk, want er zijn tegenwoordig kranen in allerlei vormen, maten en kleuren. Een wat grotere, slanke kraan in rosékleur is bijvoorbeeld helemaal Peaceful Oasis. Ook douchsets zijn trouwens in allerlei kleuren verkrijgbaar. Heb je matwit al eens overwogen? Of goudkleurig? Prachtig tegen een achtergrond van tegels in pasteltint. 

Een wat grotere, slanke kraan in rosékleur is helemaal Peaceful Oasis

Vrijstaand bad

Rust gaat vaak samen met ruimte. Een vrijstaand bad is dan ook een prachtig middelpunt in jouw rustgevende badkamer. Dat biedt niet alleen extra bewegingsruimte, maar geeft je ook een gevoel van vrijheid. En dat is precies waar het bij Peaceful Oasis om gaat. Wil je daar meer over weten? Vraag dan de Baden+ badkamerspecialist om advies. Die weet precies hoe je ruimte en rust creëert, zelfs in een wat compactere badkamer.

Trend: Peaceful oasis - 3 Groen als sfeermaker
Deel dit artikel
Trend: Peaceful oasis - Banner - Download stijlwijzer badkamertrends 2021

DOWNLOAD DE BADEN+ STIJLWIJZER 2021

Welke trendy stijl voor 2021 spreekt jou het meeste aan? Ontdek de vele mogelijkheden die elke stijl biedt voor jouw badkamer. Vind de leukste en mooiste producten. Zo helpen we je met onze Stijlwijzer badkamertrends 2021 op weg om je badkamer helemaal in te richten met de stijl die jij mooi vindt.

ONTDEK DE TRENDS VAN 2021

Meer blogs over trends
 

De badkamertrends
van 2021

Benieuwd naar de top 5 badkamertrends voor 2021? Wij hebben de mooiste voor je verzameld. Welke stijl spreekt jou aan?

Lees meer
 

Dit zijn de 10 tegeltrends
van dit moment

In dit blog maak je kennis met de 10 tegeltrends van dit moment! Wist je dat retro tegels weer helemaal van nu zijn?

Lees meer
 

5x pastel in de badkamer 

Pastelkleuren in de badkamer is dé trend van dit moment. Wist je dat er veel manieren zijn om deze kleuren in je badkamer te brengen?

Lees meer
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief