Dekker Installatiebedrijf
Dekker Installatiebedrijf
Zuiderkade 11
6718 PE Ede
0318 515 529 - johan@dekker-ede.nl
Aangesloten bij
 
NU LUXE DOUCHECABINE COMPLEET VOOR € 1065,-

NU LUXE DOUCHECABINE COMPLEET VOOR € 1065,-

BEKIJK JOUW VOORDEEL

Mix & Match Douche
Mix & Match Douche - Mix & Match Douche
Douchecombinaties voor iedere badkamer

Mix & Match Douche

Douchen, we doen het niet meer alleen om schoon te worden. Heerlijk even bijkomen, jezelf opfrissen of nieuwe energie opdoen. In de samenstelling van ons Mix & Match assortiment hebben we ervoor gezorgd dat er voor iedereen een perfecte douche verkrijgbaar is. Van inloopdouche tot douchecabine en van één tot meerdere straalsoorten. Alles is mogelijk.

Mix & Match Douche - 1. MM Douchewanden en douchecabines

Comfortabele douchewanden en douchecabines

Tijdens het douchen wil je een waterballet in je douchehoek voorkomen. Baden+ heeft een aantal mooie series douchewanden en douchecabines geselecteerd en toegevoegd aan de Mix & Match huismerkcollectie. Spatwaterdicht, met of zonder profiel en met helder veiligheidsglas. Afhankelijk van het badkamerontwerp heb je bijvoorbeeld een nisdeur, hoekcabine of inloopdouche nodig. Graag nodigen we je uit in de showroom om alle mogelijke opties te bekijken.

Douchegoot of douchevloer?

De douchehoek is niet compleet zonder een mooie douchevloer of douchegoot. In het Mix & Match assortiment van Baden+ heb je de keuze uit kwalitatieve douchegoten en douchevloeren. Het grote voordeel van een douchegoot is dat je de vloertegels door kunt laten lopen, wat een ruimtelijk effect aan de douchehoek geeft.

Mix & Match Douche - 2. MM Douchegoot of douchevloer
Mix & Match Douche - 2. MM Douchegoot of douchevloer

Schoonmaakvoordeel

Een douchevloer is ook een zeer hygiënische optie. Het heeft een vlak oppervlak zonder voegen. Bacteriën krijgen zo geen kans om zich te hechten en je kunt de douchevloer gemakkelijk schoonmaken. Andere voordelen van een douchevloer zijn de optionele antislipfunctie en het comfortabele gevoel aan je voeten. De douchevloeren van het huismerk van Baden+ zijn leverbaar in diverse kleuren en maten.

Maak je douche compleet met een
bijpassende doucheset

Je maakt de douche compleet met een heerlijke regendouche. In het Mix & Match assortiment kun je kiezen uit diverse opbouwsets, verkrijgbaar in een ronde of vierkante uitvoering. Deze doucheset bestaat uit een hoofd- en een handdouche die aan de muur wordt bevestigd. Een inbouw doucheset behoort ook tot te mogelijkheden. Deze wordt volledig ingebouwd in de muur. De douche oog ruimtelijker oogt en het is gemakkelijker schoon te houden. 

Mix & Match Douche - 3. Ideal Standard douchesets
MIX & MATCH DOUCHEMOGELIJKHEDEN
Mix & Match douche Get Wet swingdeur nis
Mix & Match douche Premium Plus douchecabine breed
Mix & Match douche lage douchevloer slate detail
Mix & Match douche Get Wet inloopdouche

Trendy douchebak

Douchebakken zijn weer in opkomst. Het huismerk van Baden+ biedt trendy acryl douchebakken in vele maten. Het grote voordeel is dat je op een douchebak twintig jaar garantie hebt. Ze zijn leverbaar in tien kleuren en je kunt daarnaast kiezen voor een antislipfunctie.

Diverse straalsoorten

Duurzaamheid en design gaan hand in hand bij Mix & Match. Dankzij slimme technieken is het waterverbruik van de douches minimaal. Relaxen onder een regendouche? Of juist je spieren een boost geven met een krachtige massagestraal? Met het huismerk van Baden+ stel je de ideale douchehoek samen.

MIX EN MATCH COLLECTIE
Mix & Match Douche - Reviewblok
Mix & Match Douche - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties