Dekker Installatiebedrijf
Dekker Installatiebedrijf
Zuiderkade 11
6718 PE Ede
0318 515 529 - johan@dekker-ede.nl
Aangesloten bij
Duravit badkamermeubelen
Duravit badkamermeubelen - Duravit badkamermeubelen
Een stijlvol badkamermeubel in je badkamer

Duravit badkamermeubelen

Duravit is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van stijlvolle badkamermeubels van de hoogste kwaliteit. De meubels worden gemaakt van duurzaam materiaal, zodat deze lang mooi blijven in de vochtige badkamer. Alle producten worden met zorg ontwikkeld en met de hand afgewerkt. Ook worden er bijzondere technieken toegepast, zoals je alleen bij Duravit vindt. Bekende meubelseries van Duravit zijn onder andere Brioso, Cape Cod, Darling new, Happy D.2, L-Cube, Starck en Vero Air. We lichten er een aantal voor je uit.

Duravit badkamermeubelen - 1. Duravit Cape Cod badkamer serie

Duravit Cape Cod badkamerserie

De Cape Cod badkamerserie met een tijdloze, moderne uitstraling is ontworpen door Philippe Starck. De serie bestaat uit verschillende wastafels, badmeubels en baden, waarbij ongebruikelijke vormen worden gecombineerd met een mix aan materialen. Het badkamermeubel laat chroom en massief hout samensmelten tot een elegant ensemble. De vrijstaande en halfvrijstaande baden uit de serie zijn gemaakt van het nieuwe Duravit materiaal DuraSolid®. Dat is een nieuw soort mineraalmarmer dat de bijzondere organische vormen van deze baden mogelijk maakt. Ook is het materiaal antislip én duurzaam.

Duravit L-Cube badkamermeubel

Het L-Cube badkamermeubel programma van Duravit kenmerkt zich door de minimalistische vormgeving. Geen grepen, geen overbodige elementen, geen afleiding. Breng rust en maximale elegantie in je badkamer met een L-Cube badkamermeubel. Het meubel kan tot een lengte van maar liefst 2 meter gemaakt worden. Voor meer opbergruimte kies je voor een bijpassende hoge kast uit de L-Cube serie. 

Duravit badkamermeubelen - 2. Duravit L-Cube badkamermeubel
Duravit badkamermeubelen - 2. Duravit L-Cube badkamermeubel

Stel zelf je meubel samen

Je kunt de afmetingen van de hoogte (600 - 2000 mm), breedte (250 - 500 mm) en diepte (200 - 363 mm) zelf bepalen. Het L-Cube meubel is een mooie combinatie met de Darling New wastafel of waskom. Je kunt het L-Cube badkamermeubel ook goed combineren met de wastafels uit de P3 Comforts serie, de ME by Starck en de Vero Air wastafel series.

Duravit Happy D.2 badkamermeubel

De Happy D.2 serie van Duravit is een bijzondere, complete serie badkamermeubels. Met zachte, afgeronde contouren, greeploze fronten en dun plaatmateriaal. Vrouwelijk, chique en puur. Ook de lade-indeling van deze serie blinkt uit. De laden bieden royaal plaats aan alles wat je nodig hebt bij de persoonlijke verzorging. De meubels kun je combineren met de wastafel en het toilet uit dezelfde serie.

Duravit badkamermeubelen - 4.Happy D.2
Duravit badkamermeubelen - 4.Happy D.2

Happy D2. Plus zwarte badkamermeubels

De serie Happy D.2 is uitgebreid onder de naam Happy D.2 Plus. Bij deze uitbreiding speelt de trendkleur zwart een hoofdrol. Zwart zie je in deze serie terug in de meubels, wastafels en zelfs het toilet en bidet. Bij de wastafels, bad en toilet of bidet is de binnenzijde glanzend terwijl de buitenzijde mat is. Speciaal zijn de meubels met twee contrasterende kleuren: wit aan de binnenzijde, antraciet mat aan de buitenkant.

XViu futuristische meubels

De badkamerserie XViu van Duravit is uniek. Niet alleen door de vorm van de meubels, maar ook door het materiaalgebruik. Spannende contrasten ontstaan door de combinatie van de materialen: keramiek met glas, hout of poedergelakt metaal. Ook de manier waarop de meubels zijn samengesteld, is bijzonder. De keramieken wastafels sluiten dankzij de innovatieve c-bonded techniek naadloos aan op het metalen frame. Je ziet de bevestigingen niet. Vanuit elk perspectief ziet het XViu meubel er perfect uit. En straalt het een futuristische schoonheid uit.

Duravit badkamermeubelen - 3. XViu futuristische meubels
Duravit badkamermeubelen - 3. XViu futuristische meubels

Durasquare

Bijzonder trendy zijn de Durasquare meubels van Duravit. De wastafels ogen modern en heel strak door het ultradunne keramiek. Het keramiek is vervaardigd met het innovatieve materiaal DuraCeram. Hierdoor zijn de randen slechts vijf millimeter dik. Het design is rechthoekig met elegante, afgeronde hoeken. In combinatie met de metalen frames, in zwart of chroom, sluiten deze wastafels helemaal aan op de industriële trend. Daarnaast zijn de meubels bijzonder praktisch. Ze zijn in hoogte verstelbaar en optioneel kan er aan de linker- of rechterzijde een handdoekhouder geplaatst worden. 

DURAVIT BADKAMERMEUBELS
Duravit badkamermeubel Cape Cod wit wastafelmeubel met spiegel
Duravit badkamermeubel I Cube kolomkast wit hoogglans detail
Duravit badkamermeubel Capae Cod wastafelmeubel spiegel vrijstaand bad badkamer
Duravit badkamermeubel I Cube wastafelmeubel dubbele opzetkommen bovenaanzicht met spiegelpaneel

Duravit Darling New badmeubel

Het badkamermeubel en de wastafel uit de Darling New serie van Duravit kenmerken zich door de typische verfijnde randen en cirkelvorm. Een wastafel met een handige diepte en aflegruimte. Het meubel is exact op de millimeter verwerkt en begint precies daar waar het keramiek eindigt. Maak kennis met het fraaie badkamermeubel Darling New C-Bonded.

Badkamermeubelen van Duravit

Badkamermeubelen van Duravit zijn met aandacht voor kwaliteit én voor design ontworpen. Hiervoor zoekt het merk de samenwerking op met gerenommeerde designers. Met deze ontwerpers onderzoekt Duravit nieuwe manieren om een meubel samen te stellen. Innovatieve, oogstrelende meubels voor de badkamer zijn het resultaat. Wie kiest voor meubels van Duravit, haalt dan ook niet alleen kwaliteit in huis, maar ook echt een pronkstuk.

DURAVIT COLLECTIE
Duravit badkamermeubelen - Reviewblok
Duravit badkamermeubelen - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties