Dekker Installatiebedrijf
Dekker Installatiebedrijf
Zuiderkade 11
6718 PE Ede
0318 515 529 - johan@dekker-ede.nl
  • Klantwaardering
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Groene badkamer met natuurlijke uitstraling Over ons - Over ons
Jouw badkamerspecialist in Ede en omgeving

Over Dekker Badkamers en Installatie

Dekker Installatiebedrijf is jouw badkamerspecialist in Ede en omgeving. In 1979 begonnen als installatiebedrijf en inmiddels uitgegroeid tot totaalspecialist voor jouw woning. In onze ruime showroom verrassen we je graag met de mooiste badkameropstellingen en de nieuwste trends. En wist je dat we een uniek ontwerp voor je maken, zodat je straks geniet in een badkamer die helemaal bij je past?

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Onze badkamershowroom in Ede

Je vindt onze badkamershowroom in het groene hart tussen Ede en Veenendaal. Hier loop je door complete voorbeeldbadkamers in diverse stijlen. Modern, industrieel of toch liever klassiek? Met al die voorbeelden ontdek je écht wat je mooi vindt. Onze vriendelijke specialisten laten je alle mogelijkheden zien en adviseren je graag. Ook kun je gelijk om de tafel met de badkamerontwerper, die aan de hand van jouw wensen een uniek ontwerp maakt. Voor je het weet ontspan je in een badkamer die helemaal bij je past.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Badkamershowroom in Ede

Complete badkamer

Zoveel mensen, zoveel badkamerwensen. Geniet jij het liefst in een luxe hotelbadkamer? Of heb je behoefte aan een praktische familiebadkamer met voldoende opbergruimte? Wat je wensen ook zijn; bij Dekker Installatiebedrijf ontwerpen we een badkamer die daar op aansluit. Op onze website kun je alvast een kijkje nemen bij onze complete badkamers en badkamerstijlen. Alle afbeeldingen die je mooi vindt kun je opslaan op je persoonlijke moodboard. Zo heb je straks één overzicht van je badkamerwensen.

Maak een moodboard van jouw badkamerwensen

Complete badkamer in Ede
Tegels Ede

Wand- en vloertegels

Je badkamer is niet compleet zonder wand- en vloertegels. Sterker nog, ze zijn erg bepalend voor de sfeer. Zo laten XL-tegels je badkamer groter lijken en geven mozaïektegels een knusse sfeer. Samen zoeken we naar mooie tegelcombinaties die jouw badkamer of toiletruimte speciaal maken. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk alvast onze tegelcollectie of kom langs in de showroom. De structuur en kwaliteit van tegels ontdek je namelijk pas echt goed in het echt.

Bekijk de tegelcollectie

Voor je het weet ontspan je in een badkamer die helemaal bij je past.

Badkamerinstallatie in Ede en omgeving

Bij Dekker Installatiebedrijf kun je terecht voor een complete badkamer inclusief installatie. Wist je dat er bij die installatie veel komt kijken? Leidingen die verlegd moeten worden, het plaatsen van tegels en het sanitair; verschillende specialismen komen samen. En die moeten allemaal op elkaar aansluiten. Daarom hebben we alleen vakmensen in dienst die jarenlange ervaring hebben in de branche. Zij installeren je badkamer in de wijde omgeving van Ede, zoals Wageningen, Bennekom, Lunteren en Voorthuizen.

Lees meer over badkamermontage

Badkamerinstallatie Ede
cv-installatie Dekker Installatiebedrijf

Overige installatiewerkzaamheden

Ook voor andere installatiewerkzaamheden kun je bij ons terecht. Zo zijn wij gespecialiseerd in gas-, water- en cv-installaties voor je woning. Daarnaast kunnen we je dak renoveren en repareren, onderhouden wij je ventilatie en kunnen we diverse loodgieterswerkzaamheden uit handen nemen. Zo zijn we de totaalinstallateur voor jouw woning.  

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Ede

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken