Dekker Installatiebedrijf
Dekker Installatiebedrijf
Zuiderkade 11
6718 PE Ede
0318 515 529 - johan@dekker-ede.nl
Aangesloten bij
HSK RenoDeco
HSK RenoDeco - HSK RenoDeco
Voor een snelle douche of bad renovatie

HSK RenoDeco

Is je badkamer toe aan vervanging, maar zie je op tegen een ingrijpende verbouwing? Met het RenoDeco concept van HSK, geef je de badkamer snel en eenvoudig een grote make-over. RenoDeco is een voegvrij wandbekledingssysteem wat de badkamer een hoogwaardige uitstraling geeft door het brede scala aan natuurlijke, realistische prints.

HSK RenoDeco - 1. HSK hoe werkt RenoDeco?

Hoe werkt RenoDeco?

Met het RenoDeco concept is hak- en breekwerk niet nodig. De aluminium panelen worden rechtstreeks over de verouderde, beschadigde of wanden met ontbrekende tegels van uw huidige badkamer geplaatst. De panelen zijn gemaakt van krasvast materiaal en hebben een onderhoudsvriendelijk oppervlak. Hierdoor zijn de panelen gemakkelijk schoon te maken en zeer geschikt voor natte ruimtes.

Bezoek de showroom van uw badkamerspecialist Dekker Installatiebedrijf in Ede voor meer informatie en laat u inspireren.

Van bad naar douche

Voor ouderen en mensen met een beperking kan een ligbad erg ongebruiksvriendelijk en onveilig zijn in de badkamer. U moet over de hoge badrand stappen, waardoor uitglijgevaar op de loer ligt. Een (inloop) douche is hiervoor een slimme oplossing. Zo kunt u barrièrevrij douchen en genieten van extra bewegingsvrijheid.

HSK RenoDeco - 2. HSK van bad naar douche
HSK RenoDeco - 2. HSK van bad naar douche

Baden en douchen in één

Het RenoDeco concept is geschikt voor een bad-naar-douche-renovatie. Zo kan uw ligbad, in sommige gevallen zelfs binnen een dag, vervangen worden door een veilige doucheruimte. Je kon al kiezen voor structuur-, en hoogglans bekleding, maar nu ook voor Silktouch-oppervlakken. De Silktouch-oppervlakken hebben een anti-fingerprint-effect en een hoogwaardige matte uitstraling met een zijdeachtige glans. 

MOGELIJKHEDEN HSK RENODECO
HSK Renodeco douchevloer
HSK Renodeco wandbekleding - Zandsteen terra beige
HSK Renodeco - wandbekleding voor- en na-situatie
HSK Renodeco - wandbekleding toilet en bad - zandsteen terra bruin

Natuurlijke stijl met RenoDeco

Er zijn RenoDeco panelen voor iedere badkamer, omdat deze verkrijgbaar zijn in diverse designs. Wil je de badkamer een natuurlijke uitstraling geven? Dan zijn panelen met houtstructuur een goede oplossing. Deze panelen zijn niet van echt hout te onderscheiden.

Trendy designs

De badkamer krijgt een stoere look als je kiest voor panelen met betonlook of trendy metselwerk. Het is zelfs mogelijk om je favoriete vakantiekiekje of eigen design te gebruiken. Bekijk hier alle mogelijke designs van HSK RenoDeco.

HSK COLLECTIE
HSK RenoDeco - Reviewblok
HSK RenoDeco - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties